Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért fontos hogy sokat eddz!!

Ebben a pillanatban nagyon kell eddzenie a csapatnak mert a pálya szélén vannak a kihívások az 1 le kellene győzni ezért kérek mindenkit nagyon eddzen!!!!!! szeretném egy kicsit részletesebben kifejteni ki vel mi a bajom:

Kicsimicsi:

Elég jól álsz de szeretném ha a kapura lövést,és a passzok lefülelését,erőnlétet gyakorolnád!!!                                                               Csak Így Tovább!!

Kengurooo:

Húú.. Te is elég jól állsz  de azért van még mit csiszolni.......Szeretném ha a cselezést és az erőnlétet gyakorolnád !!!!!                                       Csak Így Tovább!!

(Csapatunk új tagja) Fercsike96:

Az erőnléted nagyon jó de hozd fel mellé lécci a kapura lövést és a többit is... Mégegyszer Üdv. a klubba.                                                                  Csak Így Tovább!!(csak egy kis gyakorlás és szuper lesz a többi is !!!!!)

Sofia:

Sofia látom  te cselezgetni jobban szeretsz mint kapura lőnni... kérlek gyakorold az összeset kivétel a cselezést... hozd fel mindet!!!           Csak így Tovább!!

Pannika:

Egy kicsit csalódtam azt hittem egy picivel jobban állsz de így is nagyon ügyes vagy szeretném ha gyakorolnád mind de legfőképp passzok lefülelését,becsúszó szerelés,cselezés,erőnlét!!!                                               Csak Így Tovább!!

Dinike:

Egy kicsit elszomorodtam amikor ládtam hogy te hogy állsz eddzel rendesen?? Tudom eddzel mert írtál egy üzit is de Dini eszel? a cuccaid cseréled? engem az sem érdekel ha a cucc aranyba kerül(ruha)az a lényeg hogy erős legyél sőt annál is erősebb... egyél ez parancs cseréld a cuccaid nem kell naponta de legalább 2-3 havonta Sprint,cselezés-t különösen de az összeset!!!                                          Csak Így Tovább!!

Dester:

Benned csalódtam leginkább.. miért vagy Inaktív egy eddzés alig vesz igénybe egy kis időt ennyit igazán szánhatsz rá!!! amíg iwiw ezel vagy facezel vagy akármi addig be raksz egy eddzést és kész!!!!! Kérlek eddz sokat.. Gondolom te is leszeretnéd győzni azokat az embereket akik a pálya szélén vannak!!!                    Csak Így Tovább!!

Teddyke:

Egy kicsit csalódtam.. egy héttel ezelött ugyan ott voltál ahol most nem eddzel sokat hát hát  legjobban talán a passzolást,kapura lövés, de MINDET téged foglak figyelni a legjobban egy két hét múlva megint megnézlek(a profilod)és ha nem javulsz nem szolgálok jó hírekkel... de                                                                 Csak Így Tovább!!

Fluor Tomi:

Ugyan az a véleményem mint ami Teddykénél volt de nálad  nem annyira te így jó vagy de jobb lennél ha még eddzenél egy kicsit.. Ügyes és aktív vagy eddzés téren egy kicsit csalódtam de eléggé aktív vagy talán a: becsúszó szerelést és a passzok lefülelését jobban eddzhetnéd de neked kb minden eröd majdnem ugyan az úgy hogy mindeggyiket! Csak Így Tovább!!

FootBallMágus:

Mágus tudom hogy neked most jobban tetszik a mettin 2 de amíg mettinezel nem tudnál eddzeni szeretném ha legyőznénk az 1 kihívást léccives eddz! A passzok Lefülelése,Becsúszó szerelést egy kicsit jobban ...     Csak Így Tovább!!

Máté007:

Mond te nem Védő voltál??? mert ha igen akkor büszke vagyok rád hogy hogy felhosztad de ha nem voltál védö akkor egy kicsit csalódtam mert valahol itt tartottál egy héttel ezelött is... eszel minden nap ha nem is eddzel olyan sokat de legalább egyél renndben? Talán a sprintet és a kapura lövés meg acselezést most egy kicsit jobban de amugy jó vagy a meccseken hajráá                                                        Csak Így Tovább!!

 

Két hetente változik ez ha esetleg egy kicsit késik akkor bocsánat!!!

 

csapat.gif   

 

   Hajrá Okosok!!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 29358
Hónap: 430
Nap: 12